آپارتمان؛ بله یا نه؟؟!!! :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

آپارتمان؛ بله یا نه؟؟!!!

يكشنبه, ۱۲ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۴۲ ب.ظ
  سال‌ها پیش در حالی که بیشتر مردم در خانه‌های ویلایی (در متراژهای گوناگون) زندگی می‌کردند برای اینکه ذهن مردم برای زندگی در آپارتمان‌ها آماده بشود یکی از کارهایی که انجام می‌شد ساخت و پخش فیلم‌ها و سریال‌هایی بود که بیشتر داستان بلکه همه‌ی آن، در یک آپارتمان اتفاق می‌افتاد. سریال آینه رو به خاطر دارید؟ تازه هدف اصلی اون سریال مباحث خانواده بود، اما بیشتر آپارتمان‌نشین بودن تا خونه‌ی ویلایی‌نشین. یا حتی سریال آپارتمان؛ یادتونه؟ که دیگه رسما تمام اتفاقات اون در یک مجموعه‌ی آپارتمانی می‌افتاد. به هر حال مسوولین موفق شدن علی‌رغم دوربودن آپارتمان‌نشینی از فرهنگ ایرانی‌ این کار رو انجام بدن و نهایتا کار رسید به اینجایی که الان می‌بینید و می‌دونید. مجموعه‌های بزرگ آپارتمانی، تا...، مسکن مهر و... که همه و همه آپارتمانه. فرض می‌گیریم که راه دیگه جز این کار برای خانه‌دار شدن مردم نبود و نیست؛ بنابراین مسوولین و مردم مجبور بودن تا به این کار تن بدن. مشکل اینجاست که حالا که بیشتر مردم در آپارتمان‌ها ساکن شدند و بزرگ‌ترین آپارتمان‌ها به طور میانگین 75 تا 100 متره (البته برای قشر متوسط) تلویزیون ما کار رو بر عکس کرده و بیشتر فیلم‌هایی که نشون می‌ده در خانه‌های ویلایی اتفاق می‌افته اونم چه خونه‌هایی! تعداد این سریال‌ها انقدر زیادن که دیگه‌ مثال‌زدنش ضروری نیست. جالب‌تر اینه که اگه امروز فیلم و سریال‌هایی ساخته می‌شه که در آپارتمان اتفاق می‌افته، اون آپارتمان‌ها از خونه‌های ویلایی هم بزرگ‌تر، زیباتر و شکیل‌ترند. حتی خانواده‌های جوونی که مثلا تازه ازدواج کردن و سر خونه و زندگی‌شون رفتن، تو آپارتمان‌هایی زندگی می‌کنن که اصلا با خونه‌های طبقه‌ی متوسط سازگار نیستند، آپارتمان‌هایی بزرگ با متراژهای عجیب و غریب و دوبلکس؛ و جالب‌تر از این هم اینه که گاهی کسانی ساکن اینجور آپارتمان‌ها هستن که نه اینکه بازاری و... نیستن، بلکه از قشر کارمند و متوسط جامعه‌اند. این هم مثال زیاد داره که بماند. خلاصه و جان کلام اینکه: از گذشته که بگذریم، اگه امروز مقیاس و معیار آپارتمان‌ها همون آپارتمان‌های مسکن مهره (مثلا) که نهایتا 75 متر بیشتر نیستند؛ حکمت نشون دادن خونه‌های ویلایی و باغ‌ها و آپارتمان‌های آنچنانی که جدا مردم قدرت خرید آن‌ها رو ندارن چیه؟ جز آب‌کردن دل مردم که: یادش بخیر! چه خونه‌هایی داشتیم و الان چه خونه‌هایی داریم!   پ.ن: 1- بگذریم از مسائل دیگه که به ساختمان‌سازها و مهندسان مربوط میشه، مثل اینکه ساخت خانه‌های آپارتمانی باید با قوانین اسلامی هم سازگار باشه که شاید مهمترین اون‌ها عدم اشراف خونه‌ها به هم‌دیگه‌است، که این دیگه هنر یه معمار ایرانی مسلمانه که نقشه‌ی ساختمان‌ها رو طوری باید طراحی کنه که این مسائل توش رعایت و لحاظ بشه. که شاید بعدا راجع به اون صحبت کردم. 2- ایضا بگذریم از اینکه هنوز هم خونه‌های ویلایی تو فیلم‌ها نشون داده می‌شه، اما هر وقت که قراره غم و غصه به تصویر کشیده بشه، یا یه خانواده‌ی مذهبی که احتمالا قراره نقد بشن! مثل سریال «زیر تیغ» و فیلم سینمایی «پوپک و مش‌ماشاالله» و...    
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه