اختلال اضطراب بیماری (illness anxiety disorder) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

اختلال اضطراب بیماری (illness anxiety disorder) اختلال اضطراب بیماری (illness anxiety disorder)

شنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۸، ۰۷:۰۰ ب.ظ

حتما تا به حال با افرادی مواجه شده‌اید که همیشه نگران وضعیت سلامت جسمی خود هستند و  نگرانی مداوم از داشتن یک بیماری جدی، ذهن آن‌ها را به شدت مشغول کرده است. در پنجمین راهنمای تشخیصی آماری بیماری‌های روانی، داشتن چنین ویژگی‌هایی ملاک اختلال اضطراب بیماری را برآورده می‌کند.

در واقع آن‌چه که در این افراد مرضی تشخیص داده می‌شود اضطراب و مشغولیت ذهنی افراطی و نامتناسب با شدت بیماری و علائم حاضر در فرد می‌باشد. این افراد ممکن است علائم جزئی فیزیولوژیک مثل سرگیجه، تپش قلب، و یا یک اختلال کارکردی خوش‌خیم مثل وزوز گوش را نشانه‌ی یک بیماری جدی خطرناک قلمداد کنند.

البته ممکن است که اختلال کارکردی جزئی وجود داشته باشد اما نگرانی و تعبیر آن‌ها و اشتغال خاطر آن‌ها به بیماری جدی جنبه‌ی مرضی به رفتار آن‌ها می‌دهد.

این افراد علی‌رغم‌ برخورداری از سلامت بدنی هم‌چنان خود را بیمار می‌دانند. در حالی که معاینات و بررسی‌های پزشکی کامل و همه‌جانبه هیچ مشکل و بیماری جدی را نشان نمی‌دهد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه