الکافی، جلد ۱، کتاب عقل و جهل، حدیث ۷ :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
کپی‌رایت

الکافی، جلد ۱، کتاب عقل و جهل، حدیث ۷ الکافی، جلد ۱، کتاب عقل و جهل، حدیث ۷

پنجشنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۸، ۰۹:۰۰ ق.ظ

۷/۷. عِدَّةٌ‌ مِنْ‌ أَصْحَابِنَا، عَنْ‌ أَحْمَدَ بْنِ‌ مُحَمَّدِ بْنِ‌ خَالِدٍ، عَنِ‌ الْحَسَنِ‌ بْنِ‌ عَلِیِّ‌ بْنِ‌ یَقْطِینٍ‌، عَنْ‌ مُحَمَّدِ بْنِ‌ سِنَانٍ‌، عَنْ‌ أَبِی الْجَارُودِ: عَنْ‌ أَبِی جَعْفَرٍ عَلَیْهِ‌السَّلاَمُ‌، قَالَ‌: «إِنَّمَا یُدَاقُّ‌ (۱) اللّٰهُ‌ الْعِبَادَ فِی الْحِسَابِ‌ یَوْمَ‌ الْقِیَامَةِ‌ عَلىٰ‌ قَدْرِ مَا آتَاهُمْ‌ مِنَ‌ الْعُقُولِ‌ فِی الدُّنْیَا»(۲).

 

ترجمه:

۷/۷. چند نفر از اصحاب ما روایت کرده‌اند از احمد بن محمد بن خالد، از حسن بن على بن یقطین، از محمد بن سِنان، از ابى الجارود، از امام محمد باقر علیه‌السلام که آن حضرت فرمود که: «خدا با بندگان خویش در حساب در روز قیامت، دقت مى‌کند بر اندازه‌ی عقل‌ها که ایشان را عطا فرموده است در دنیا».

 

پی‌نوشت‌ها:

(۱). فی «ج» و حاشیة «بر»: «یدافی». و فی حاشیة «ج»: «یدافّ‌» و «یذاقّ‌». و قد اختار السیّد الداماد «یداف» و وَصَف لفظة «یداقّ‌» بالسقم و التحریف، کما فی التعلیقة للداماد، ص٢٣-٢٤. و اختار الفیض الکاشانی «یداقّ‌» و وسم «یدافّ‌» بالتصحیف، کما فی الوافی.

(۲). المحاسن، ص١٩٥، کتاب مصابیح الظُلَم، ح١٦. و فی معانی الأخبار، ص١، ح٢ بسند آخر مع اختلاف یسیر الوافی، ج١، ص٨٢، ح١١؛ الوسائل، ج١، ص٤٠، ح٦٤؛ البحار، ج٧، ص٢٦٧، ح٣٢.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه