درمان افسردگی (۳) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

درمان افسردگی (۳) درمان افسردگی (۳)

چهارشنبه, ۲۹ تیر ۱۳۸۴، ۱۱:۰۴ ق.ظ

برنامه‌ریزی و یادداشت

نوشتن کارهای روزانه به صورت برنامه‌ی کاری برای مشخص‌بودن کارهایی که هر روز قراره انجام بدین، در دوران افسردگی به شما کمک می‌کنه که بدونید هر روز وقت‌تون رو چه جوری می‌گذرونید. به این ترتیب حواس‌پرتی و یا فرار از انجام کارها توجیهی نخواهد داشت و شما ملزم به انجام امور می‌شید.

به طور کلی چهار مرحله در استفاده از برنامه‌ی کاری وجود داره:

۱. بازنویسی و یادداشت کارها: با برنامه‌ریزی و نوشتن یک فهرست کارهای مشخص از هر روز، صبح که از خواب بلند می‌شید تا شب هنگام خوابیدن می‌فهمید اون روز چه کارهایی رو انجام باید انجام بدید. به این ترتیب خود به خود نوعی الزام برای انجام کارها پیش میاد و احساس ضعف و بی‌انگیزه‌بودن تا حد زیادی برطرف می‌شه. با مرور کارهایی که انجام دادید مطمئن می‌شید که وقت‌تون رو به بطالت یا گوشه‌گیری صرف نکردید.

۲. ارزیابی موفقیت‌ها و خوشنودی‌ها: در پایان هر روز نگاه دقیقی به فهرست کارهایی که انجام دادید بندازید و فعالیت‌های خودتونو از نظر «موفقیت‌ها» و «خوشنودی‌ها» ارزش‌گذاری کنید. بدین معنا که ابتدا کارهایی رو که انجام‌شون برای شما دشوار یا ناخوشاینده جدا کنید و به اون‌ها از صفر تا ۱۰ امتیاز بدید. به این ترتیب کارهایی که انجام‌شون برای شما دشواره بین ۸ تا ۱۰ امتیاز، اون‌هایی که دشواری متوسط دارن بین ۴ تا ۷ امتیاز و اون‌هایی رو که از همه راحت‌تر بودن بین ۱ تا ۳ امتیاز بدید. این امتیاز نشان‌گر میزان موفقیت شماست. با این کار شما می‌تونید میزان پیشرفت خودتون رو زیر نظر داشته باشید و راه‌های جدیدی برای افزایش اون‌ها پیدا کنید.

۳. ارتقای موفقیت‌ها و خوشنودی‌ها: ...

 

 

* این نوشته از خانم نگین است که در کیمیای میهن‌بلاگ ثبت کرده بودند، و بیان نتوانسته در انتقال آرشیو کیمیا به اینجا اسم نویسنده را با خودش بیاورد. تاریخ ویرایش: چهار‌شنبه ۱۳۹۷/۱۱/۰۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه