زیر خیمه :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

زیر خیمه

دوشنبه, ۹ بهمن ۱۳۸۵، ۰۸:۳۹ ق.ظ
منبر هفتم : مشکلات امیر المومنین  به نظر می رسد حکومت علی (ع) جور کش نظام سیاسی سه خلیفه قبلی باشد درواقع اگر   سه جنگ بزرگ  که درطول پنج سال  دربرابر حضرت برپا می شود را ریشه یابی کنیم متوجه می شویم که  درواقع سوءعملکرد خلفای قبلی باعث این جنگها بوده استدقت بفرمائید!  الف- جنگ جمل نتیجه مستقیم خاصه بخشی های عثمان ورانت خواری نزدیکان او ایجاد گروهی از پولدارهای بظاهر مذهبی است. افرادی که بعضا سالها درکنار پیامبر شمشیر زده بودند  وبه برکت سیستم مدیریتی خلیفه دوم وسوم به مال ومنال بسیار دست یافته بودند واکنون از علی انتظار دارند مثل زمان عثمان با آنها برخورد کند .با خاموش کردن شمع بیت المال توسط علی  فهمیدند که دوران زیاده خواهی شان سپری شده است ولذا با حمایت وهمکاری عایشه همسر پیامبر جنگی تمام عیار را ترتیب می دهند که نهایتا با شکست وکشته شدن آنان به اتمام می رسدبه دلیل نقش محوری همسر پیامبر که سوار برشتری(جمل) درمعرکه حضور یافته بود نام این جنگ را جنگ جمل نامیده اند . ب- جنگ صفین جنگ صفین نیز حاصل گروه گرایی وقبیله گرایی خلیفه سوم محسوب می شود .درآغاز حکومت عثمان ،ابوسفیان رهبر حزب بنی  امیه به بستگان تازه به دوران رسیده خود گفت : حال که حکومت بدستتان رسیده آن را مثل توپ به همدیگر پاس بدهید ونگذارید به دست دیگران برسد بدینترتیب عثمان تلاش کرد تمام شریانهای سیاسی جامعه را بدست بنی امیه قرار بدهد واز جمله این طایف معاویه است که استاندار شام بود-اززمان خلیفه دوم – وتحت حمایت خلیفه سوم تا توانست از اموال عمومی به نفع مقاصد شخصی خویش بهره برد معاویه نیز به دلیل فساد سیاسی واقتصادی که داشت ازطرف امیر المومنین عزل شد اما به جای اطاعت راه عصیان درپیش گرفت ونهایتا با علی درمنطقه صفین وارد کارزا شد ودومین مصیبت بزرگ زمان خلافت علی را پدید آورد .  ج- جنگ نهروان همانطور که درمنبر ششم آمد جهالت وعدم معرفت کافی ودین شناسی ظاهری از عواقب حاکمیت انسانهای جاهل بوده است 25 سال حاکمیت انسانهایی که معرفت عمیقی نسبت به اسلام نداشتند باعث شده بود که جمع زیادی از مردم به دینداری قشری بسنده کنند ویک خشک مغزی وظاهربینی دربین مومنین به منصه ظهور برسد .انسانهایی که از دین تنها احکام وعبادتهای ظاهری را می فهمیدند وبه عمق وباطن دین التفاتی نداشتند تمایل اینگونه از افراد به مخالفت با علی آنهم به خاطر دیدن قران برسر نیزه تاسف هرانسان آگاهی را برمی انگیزاند .اینا ن همان کسانی اند که جنگ نهروان را رقم زدند وسومین مشکل بزرگ از نظر تاریخی واولین مشکل از نظر میزان سختی را دربرابر علی آفریدند  بدین ترتیب مشاهده شد که سنگ کج بنای سقیفه تا چه حد درسالهای بعد باعث بروز حوادث ناخوشایند بوده است
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه