زیر خیمه :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

زیر خیمه

جمعه, ۶ بهمن ۱۳۸۵، ۰۸:۳۶ ق.ظ
منبر پنجم : پیامبر چه کرد؟ درجلسات قبل آمد که هنگام بعثت پیامبر اکرم حضرت مواجه با جامعه ای شد که تحت نظام  قبیلگی  بود و درآن تعصبات قبیلگی موج می زد ،از سطح اخلاقی بسیار پایینی برخوردار بود وضدارزشها درآن حکم ارزش داشت جامعه ای که ظلم وبی عدالتی ارکان اقتصادی وسیاسی آنرا رقم می زد وبی فرهنگی وادبیات پست جاهلی شاخصه آن به شمار می رفت درطول بیست وسه سال رسالت حضرت وباتشکیل حکومت اسلامی درمدینه اساس حرکتهایی بنیادینی رقم زده شد که هم دردراز مدت وهم درکوتاه مدت منشأبرکات وخیرات زیادی گشت.از نظر جامعه شناسی  جامعه قبیلگی تبدیل به یک امت شد بی تردید این یکی ازبزرگترین معجزات آن حضرت است مردمی که دوستی هایشان بخاطر یک شتر به دهها سال جنگ تبدیل می شد اکنون به صرف اینکه طرف مقابلشان همدین آنهاست اموال خود را با او تقسیم می کردند واورا برادر خود خطاب می کردند وحاضر بودند برای رفاه او از مایملک خویش درگذرند جامعه ای که درآن اگر کسی پشتیبانی قبیله ای را نداشت درآستانه نابودی قرار می گرفت به گونه ای شده بود که سیاه وسپید غریبه وآشنا شهری وبیابانی همه برادر وار دریک صف باهم نماز می خواندند وبا یکدیگر احساس همدلی داشتند .از سوی دیگر بجای غارت وجنگ وخونریزی وشبیخون وشراب وزنا اکنون تقوا ملاک ارزش شده بود محترم کسی بود که با تقوا باشد هرچند فقیر باشد وگناهکار مترود بود هرچند ثروتمند باشد ازسوی دیگر باتدابیر دینی ای نظیر بحث خمس وزکات وانفاق ونیز ترویج روحیه برادری سایه مساوات وعدالت برجامعه افتاده بود ونسیم زندگی تحت حکومت حاکم عادل وساده زیست، گونه مردمان را نواخت وطعم زندگی درجامعه صالح کام مردمان را شیرین ساخت.ازسوی دیگر تعالیم کتاب وسنت نبوی سطح د انش ،اعتقادات ومعارف مردمان را ارتقاءداده بود چندانکه پس ازحدود صدسال از هجرت پیامبر حاکمیت  اسلامی بزرگترین تمدن  بشری را تحت تدبیر خود داشت تمدنی که حائز متین ترین اعتقادات درباره جهان ،خدا وانسان بود ونظام فقهی کاملی را به عنوان قانون مدیریتی درچنته داشت  وکشورها وملتهای بزرگی را درخود به مرور زمان هضم کرد وبه زودی مدارس ومساجد مسلمین مرکز نشر دانش به جوامع وملل اطراف  گشت . بدینترتیب برخی از برکات بعثت پیامبر را درعناوین زیر می توان خلاصه نمود :جامعه نبوی جامعه ای بود :1-     که تبدیل به  یک امت بزرگ شده بود2-     حاکمیت عدالت درآن مشهود بود3-     ارزش های اخلاقی وتقوا درآن جاری بود 4-     ادبیات ؛فرهنگ وعلم به بالاترین سطح خود رسید5-     واعتقادات جاهلی جای خود را به معقولترین ومتعالی ترین اعتقادات داده بود . درجلسه بعد سرنوشت عناصر یاد شده را دردوران حکومت خلفا ی سه گانه بررسی خواهیم کرد .                                                                                                                                                                                                                               یاحسین
  • ناصر دوستعلی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه