شهید بشیر قنبری (شهید دفاع مقدس) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
کپی‌رایت

شهید بشیر قنبری (شهید دفاع مقدس) شهید بشیر قنبری (شهید دفاع مقدس)

سه شنبه, ۱۴ اسفند ۱۳۹۷، ۰۹:۰۰ ب.ظ

 

شهید بشیر قنبری، سال ۱۳۴۴ شمسی در خرامه در خانواده‌ای مذهبی چشم به جهان گشود. در کودکی به اتفاق خانواده به شیراز رفت و تحصیلات ابتدایی خود را در شیراز آغاز نمود و مقطع راهنمایی را هم بلافاصله با موفقیت پشت سر گذاشت.

بشیر پیوسته قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌نمود. ضمن تحصیل، اوقات فراغت خود را با فوتبال می‌گذراند. با شروع جنگ تحمیلی در سال سوم و چهارم دبیرستان به مدت هفت ماه به جبهه اعزام شد و پس از اخذ دیپلم به عنوان پاسدار وظیفه به ماهشهر اعزام گردید و در تیپ کوثر به خدمت مشغول شد که پس از مدتی خدمت در یکی از مأموریت‌های شناسایی سکوی البکر در حالی که به اتفاق ۵ قایق دیگر رزمندگان اسلام از مأموریت بازمی‌گشت توسط هواپیماهای عراقی مورد اصابت موشک قرار گرفت و در دهانه‌ی خور عبدالله در تاریخ چهاردهم اسفندماه سال ۱۳۶۵ هجری شمسی در سن بیست و یک سالگی به فیض شهادت نائل آمد و مفقود الجسد گردید.

بشیر فردی حقیقتاً مؤمن، آرام، متواضع، خوش‌اخلاق و متبسم بود. برای والدینش احترام شایانی قائل بود و با آن‌ها به نرمی برخورد می‌کرد و در کار‌ها به ایشان کمک می‌کرد. به صله‌ی رحم اهمیت زیادی می‌داد و با اخلاق و رفتار نیکویش در شاد کردن کسانی که به واسطه‌ی مشکلات اندوهگین و پریشان بودند، تلاش می‌کرد.

شهید قنبری هر صبح و عصر به صورت مداوم قرآن را با صدای زیبا و دل‌نشین تلاوت می‌نمود و در جلسات سخنرانی آیت‌الله شهید دستغیب شرکت فعالی داشت. تابستان‌ها به پدرش در کار بنایی کمک می‌کرد و خود در این حرفه تجربه‌ی لازم را به دست آورده بود. به ورزش اهمیت زیادی می‌داد و دوستانش را نیز به ورزش‌کردن تشویق می‌کرد.

شهید قنبری جبهه و جنگ و دفاع از سرزمین اسلامی را تکلیف خود می‌دانست و قبل از شهادتش یک‌بار بر اثر اصابت ترکش مجروح شد و یک‌بار هم پایش سوخته بود. او عاشق شهادت بود و چه زیبا به آن دست یافت. (راسخون)

 شهید بشیر قنبری

کلام شهید:

قابل تحمل برایم نیست که از یاران مهدی دور باشم و قدرت آن را ندارم که صبور باشم در این دوری.(وبلاگ تندیس نور)

 

شهادت: ۱۳۶۵/۱۲/۱۴؛ خور عبدالله

مزار شهید: نامعلوم/ جاویدالاثر

 

* منبع: نرم‌افزار روزنگار شهدا (کانون گفتگوی قرآنی)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه