شهید شیخ فضل الله محلاتی (شهید دفاع مقدس) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

شهید شیخ فضل الله محلاتی (شهید دفاع مقدس) شهید شیخ فضل الله محلاتی (شهید دفاع مقدس)

چهارشنبه, ۱ اسفند ۱۳۹۷، ۰۹:۰۰ ب.ظ

حجت‏‌الاسلام شیخ فضل‌‏اللَّه محلاتی در سال ۱۳۰۹ شمسی در محلات به دنیا آمد. پس از تحصیلات مقدماتی، از محضر استادانی هم‌چون آیات عظام: محمدتقی خوانساری، علامه‌ی طباطبایی و امام خمینی کسب فیض کرد.

حجت‌الاسلام محلاتی از سال ۱۳۲۶ فعالیت‏‌های سیاسی و مبارزاتی خود را بر ضد رژیم شاه آغاز کرد و پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دستگیر و تبعید شد. وی با آغاز نهضت اسلامی، فعالیت‏‌های خود را افزایش داد و تا پیروزی انقلاب در این مسیر ثابت قدم بود.

پس از پیروزی انقلاب به نمایندگی از مردم محلات و دلیجان به اولین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی راه یافت و در همان زمان به عنوان نماینده‌ی امام در سپاه پاسداران منصوب گردید.

وی سرانجام در اول اسفند ۱۳۶۴، در حالی که به همراه جمعی از فرماندهان نظامی جنگ، مسؤولان کشوری و نیز تعدادی از نمایندگان مجلس از تهران عازم اهواز بود، هواپیمای حامل آن‌ها مورد تهاجم دو جنگنده‌ی عراقی قرار گرفت و در نزدیکی اهواز سقوط کرد. پیکر پاک شهید محلاتی پس از تشییعی با شکوه در حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها به خاک سپرده شد. (راسخون)

 شهید شیخ فضل‌الله محلاتی

شهید محلاتی در بخشی از وصیت‌نامه‌ی خویش خطاب به فرزندانشان نوشته‌اند:

«سه چیز را اگر نداشته باشید، من از شما نمى‌گذرم، و از شما راضى نخواهم بود، اللّه، قرآن و امام». (برگرفته از وبلاگ تلنگر)

 

رهبر معظّم انقلاب در مورد یار دیرین مبارزات خویش [شهید محلاتی] می‌فرماید:

«در همه‌ی جریان‌های اوّل پیروزی انقلاب، ایشان (شهید محلاتی) نقش فعّال داشتند. در تمام مراحل اول پیرزوی انقلاب -که لحظه لحظه کارهای بزرگ و تعیین‌کننده بود- ایشان حضور داشتند، مجموعاً شهید محلاتی در محور تلاش و فعالیت و حرکت قرار داشتند.» (پژوهش‌گاه علوم و معارف دفاع مقدس)

 

شهادت: ۱۳۶۴/۱۲/۰۱؛ اهواز

مزار شهید: قم/ حرم حضرت معصومه سلام‌الله علیها

 

منبع: نرم‌افزار روزنگار شهدا(کانون گفتگوی قرآنی)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه