شهید علی‌اصغر جعفریان اول فخرآباد (شهید دفاع مقدس) :: کیمیا

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

کیمیا؛ دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کم علم

کیمیا

دغدغه‌هایی از جنس دین، فرهنگ، ادبیات و شاید هم کمی علم

تاریخ امروز
کیمیا

سلام
۱. کیمیا -از سال ۱۳۸۴ تا حالا- دیگر تبدیل به مرجعی شده برای تمام کارهایی که در دنیای مجازی و بعضا غیرمجازی انجام می‌دهم که خیلی هم زیاد است. امیدوارم روز به روز بیشتر شود به همراه برکت.
۲. اگر دنبال چیز خاصی آمده‌اید، از قسمت موضوعات استفاده کنید؛ ضمنا از کلمات کلیدی یا همان تگ‌ها هم غافل نشوید. برای دسترسی به نام شاعران و دسته‌بندی اشعار آیینی از منوی بالای صفحه استفاده کنید.
۳. وجود شعر از شاعران مختلف در کیمیا -چه آیینی و چه غیر آن- لزوما به معنای تایید محتوا یا -احتمالا- گرایش فکری خاص شاعر نیست. اینجا در واقع دفتر شعر من است. سعی می‌کنم هر شعری که می‌خوانم را در آن ثبت کنم. در واقع این‌ها انتخاب‌های بنده نیست، فقط اشعاری است که می‌خوانم. سعیم بر این است که حتی‌المقدور شعرهایی که شاعرش ناشناس است را ثبت نکنم.
۴. اگر علاقه دارید شعرتان در کیمیا ثبت شود، بنده با افتخار در خدمتم؛ اثرتان را یا یک قطعه عکس از خودتان -جسارتا با حفظ شئونات- در اندازه‌ی ۶۶۰ در ۳۳۰ پیکسل به ایمیل kimia514@gmail.com یا آی‌دی تلگرامی @naser_doustali ارسال کنید.
فعلا همین
یاعلی

حمایت می‌کنیم
دنبال چی می‌گردید؟
پیگیر کیمیا باشید
بخش‌های ویژه
نیت کنید و هم بزنید
به کیمیا چه امتیازی می‌دهید؟
آخرین نظرات
  • ۱۷ شهریور ۰۳، ۱۷:۴۶ - آلاء ..
    🙏
کپی‌رایت

شهید علی‌اصغر جعفریان اول فخرآباد (شهید دفاع مقدس) شهید علی‌اصغر جعفریان اول فخرآباد (شهید دفاع مقدس)

چهارشنبه, ۲۹ اسفند ۱۳۹۷، ۰۹:۰۰ ب.ظ

شهید علی‌اصغر جعفریان اول فخرآباد، فرزند امام‌بخش و خیرالنساء، دهم مهرماه ۱۳۳۱ در خانواده‌ای بسیار محروم و مستضعف اما مذهبی و متدین در روستای فخرآباد بجستان چشم به جهان هستی گشود. بعد از به‌دنیا آمدن علی‌اصغر، خانواده‌اش به واسطه‌ی فقر شدید مجبور به ترک دیار خود شدند و به گنبدکاووس مهاجرت کردند تا در آن‌جا بتوانند از طریق کارگری امرار معاش نمایند.

علی‌اصغر به علت تنگ‌دستی، موفق نشد درس بخواند اما در سن دوازده سالگی به دلیل علاقه‌ی زیاد به مداحی در کلاس بزرگ‌سالان ثبت نام نمود و خواندن و نوشتن را آموخت.

علی‌اصغر به پیشنهاد پدر ازدواج کرد و برای ادامه‌ی زندگی عازم روستای زادگاهش شد. جعفریان طی ایام اوج‌گیری مبارزات مردمی انقلاب اسلامی، در راهپیمائی‌ها حضور می‌یافت و دیگران را نیز تشویق به فعالیت انقلابی می‌کرد.

بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، علی‌اصغر از اعضای فعال پایگاه بود و شب‌ها در روستا نگهبانی می‌داد. شهید بزرگوار، خوش‌اخلاق و مهربان بود و در مداحی‌هایش بیش‌تر از حضرت ابوالفضل(ع) می‌خواند. علی‌اصغر، شجاع بود و حرف حق را بی‌پرده بیان می‌کرد.

جعفریان با وجود داشتن چهار فرزند پسر و یک فرزند دختر در آغازین ماه‌های تجاوز ناجوانمردانه‌ی رژیم بعثی عراق به خاک پاک جمهوری اسلامی ایران، از طریق بسیج به صورت داوطلبانه در پنجم اسفندماه ۱۳۶۰ عازم جبهه‌های پیکار حق علیه باطل شد و در عملیات فتح‌المبین شرکت کرد و بعد از ایثارگری‌های فراوان در تاریخ بیست و نهم اسفندماه سال ۱۳۶۰ هجری شمسی در شوش بر اثر اصابت ترکش به سر و سوختگی در سن بیست و نُه سالگی به درجه‌ی رفیع شهادت نائل گردید.

پیکر مطهر شهید علی‌اصغر جعفریان اول فخرآباد، بعد از تشییعی باشکوه در گلزار شهدای روستای فخرآباد بجستان به خاک سپرده شد.(راسخون)

 شهید علی‌اصغر جعفریان اول فخرآباد

کلام شهید:

شما مسئولیت خطیری در پیشگاه خداوند و امام زمانعجل‌الله تعالی فرجه الشریف و شهدا دارید. اعمال شما باید نشان‌دهنده‌ی اسلام باشد و باید در خط رهبری ولایت فقیه باشید. شهدایمان از ما انتظار دیگری دارند. چطور شما می‌بینید از هر طرف به اسلام عزیز حمله‌ور شده‌اند ساکت و گوشه‌نشینی و مصلحت‌پذیری را پیشه می‌کنید.(http://shd-bajestan.blogfa.com)

 

شهادت: ۱۳۶۰/۱۲/۲۹؛ شوش

مزار شهید: روستای فخرآباد بجستان

 

* منبع: نرم‌افزار روزنگار شهدا (کانون گفتگوی قرآنی)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

هدایت به بالای صفحه